BOX EVENT 2022

Maart 2022 organiseert Box Events haar allereerste evenement en we pakken het gelijk groots aan! Niet één maar twee dagen live optredens van uiteenlopend karakter. In totaal zullen maar liefst 20  bands zich laten horen op een tégek podium. Per dag 9 bands op het podium binnen tijdens een 60 minuten durend optreden en tijdens de ombouwtijd zal er op het terras vanaf 18:00 uur een semi-akoestische act zijn. Een dag bómvol live-muziek dus!

WAAR & WANNEER?

Zaterdag 19 Maart en Zaterdag 26 Maart van 13:00 – 01:00 uur

JJ MUSIC HOUSE
Van der Hagenstraat 34a
2722 NT Zoetermeer

Gratis parkeren (150mtr lopen)
Goed bereikbaar met OV
(50mtr van de venue: Station Van Tuyllpark (Sneltram))

UITGEBREIDE ROUTE/PARKEREN
THE LINE-UP
ZATERDAG 19 MAART

Op deze zaterdag zullen er maar liefst 9 bands op het podium komen, elk voor een heel uur! De gehele dag zal staan in het teken van “Blues & BluesRock” Wie er komen? De volledige Line-Up is bekend en staat onderaan deze pagina te bekijken! Zó de moeite waard…

 
Zaterdag 26 MAART

De dag wordt eveneens gevuld met 9 live-optredens en ook ieder een vol uur. De middag wordt gevuld met jong talent met diverse genres… van pop tot The Cult Tribute! Vanaf 18:00 uur neem de BluesRock en Blues het weer over tot ongeveer 01:00 uur.

 

CHECK HIER DE VOLLEDIGE LINE-UP!
BESTEL JE TICKETS

De tickets zijn beperkt beschikbaar, slechts 225 per dag! Wees niet te laat en bestel je tickets nu en zorg dat je er bij bent!

 

 

  • Tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar!
  • Dagticket: €17,50 (incl. boekingskosten per ticket)
  • Combi-Tickets: (2 dagen) € 30,00 (incl. boekingskosten per ticket)
  • Ticket is alléén geldig op de datum welke staat vermeld op het ticket
  • Print het ticket uit of neem het mee op je telefoon
  • Er is een toegangscontrole en het ticket wordt gescand
  • Zonder geldig ticket kunnen wij je niet toelaten tot het evenement
  • Verkochte tickets kunnen niet worden teruggenomen
  • Wees er vlot bij want vol is ook écht vol!

 

WAAROM JJ MUSIC HOUSE

Er is heel bewust gekozen voor deze locatie. De kwaliteit van het geluid is daar pérfect! Het podium is professioneel verlicht, heeft mooie optische effecten en enigzins verhoogd, zodat het ook voor bezoekers die achteraan staan nog te zien is. JJ’s heeft een kwalitatief uitstekende Backline waar gebruik van wordt gemaakt.

Bovendien is JJ Music House vollédig toegerust op live-acts. Het is géén horeca-gelegendheid die als voornaamste doel de omzet van de bar heeft, maar alles in het werk heeft gesteld voor een optimale Music-Experience. Dit maakt het ook een bijzondere venue waar niet is bezuinigd op licht, geluid en effecten, waardoor bands graag dit podium betreden!

JJ Music House wordt gerund door vader en zoon, Aad en Barry. Barry is afgestudeerd geluidtechnicus en weet dus heel goed om een perfect geluid uit jouw optreden te halen.

 

BECOME A EVENT SPONSOR

Een event komt niet tot stand zonder hoge kosten… zo ook dit event niet.
Sponsoren zijn dus énorm welkom en wij doen er alles aan om je naam zo vaak en duidelijk mogelijk rond te laten gaan. Er komt beide dagen op/naast het podium een ‘standup-banner’ te staan met met de namen en logo’s van alle sponsoren én krijg je een vermelding op deze website.

Voor sponsor-bedragen bóven de €175,00 ontvang je ook nog 2 tickets voor een dag naar keuze én 2 welkomsdrankjes per persoon!

Dit event sponsoren zou ons helpen om bands dát platform te geven dat zij met hun harde werken verdienen. Met welk bedrag je wilt sponsoren, laten we geheel aan jou over, no presure!
Je kunt zowel als particulier als zakelijk sponseren. Wil jij het Box Event 2021 steunen? Bel dan even 06 183 222 91 en we gaan het netjes voor je regelen!

BOOK A ROOM

Wil je de dag eindigen met een goede nachtrust? Boek dan nú alvast je kamer inclusief ontbijt bij het Golden Tulip Hotel in Zoetermeer.

Wij zijn in overleg met hen om tegen een gereduceerd tarief daar te kunnen overnachten, échter… we zijn er nog niet helemaal uit, dus daar moet je nog even geduld voor hebben. Maar waarom dan nú boeken?

4 en 5 September is midden in het hoogseizoen en in die periode kunnen kamerprijzen €30,00 tot €40,00 hoger uitvallen. Wanneer je dus nu boekt, tegen het huidige tarief voor een kamer in het hoogseizoen, betaal je nog de ‘normale’ prijs en die kan niet meer verhoogd worden! Wijsheid dus…

Mocht het Golden Tulip Hotel een aangepast tarief gaan hanteren voor bezoekers van het Box Event, dan kan de prijs wel (!) verlaagd worden. Dit laten we je tijdig weten!

Boek nu telefonisch: 079 320 31 60 zodat je zéker bent van een warm bed en een lekker ontbijt!

EVENT2022Sponsors

BOXEVENTCONTACT
Bel gerust! 06 183 222 91
Je mag ons ook mailen natuurlijk!
EVENT2022 Sponsors

Let’s GO TO JJ’s

Plan your Trip…

Park and walk

Just a 150 Meter Walk…

© 2021-2022 Box Media Group Netherlands

Website Build by Box Web